Lumièreparkfestival brengt mensen bij elkaar

26 april 2010 07:00

FILMWIJK - Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA) organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 juni in samenwerking met Jongerencentrum YFC The Mall het jaarlijkse Lumièreparkfestival in het Lumièrepark. Het is op beide dagen van 10.00 tot 22.00 uur en is gratis.


Het Lumièreparkfestival is een veelomvattend festival. Het is een dag waarbij dialogen, workshops, sport en dans elkaar afwisselen. Met muzikale optredens wordt de sfeer op het festival in leven gehouden en kan men zich op deze klanken uitleven en ontspannen. De optredens zijn een mix van shows door nieuw talent en al bekende namen. Het geheel wordt omlijst met een markt met bijzondere producten.

Eenheid in verscheidenheid
De zesde editie van het festival staat in het teken van het thema, ‘People bring People together’. Het streven naar eenheid geeft aan dat verscheidenheid in culturen ook samen kunnen vloeien tot een prettige samenleving waar ieder zich thuis kan voelen en moet kunnen bouwen op een ander.
Het Lumièreparkfestival biedt bezoekers eenheid in verscheidenheid. Een verscheidenheid in artiesten en programma. Vanaf de afsluiting in 2009 is er door de organisatie hard gewerkt aan een programma dat veel te bieden heeft, zoals een kinderdorp, een podium met onder andere de muziekformatie La Fiesta en Trafassie, er is een Dance Battle, Gospel Hour, een modeshow, Masters of the Game en een mini-WK voetbal.
Kijk voor meer informatie op website www.smoa.nl of www.lumiereparkfestival.com.