M&M Makelaars & Verkoopstyliste: Styling verkoopt!Schouten Makelaars terug in Almere

09 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - De makelaarswereld in Almere heeft er een unieke makelaarsformule bij: M&M Makelaars en Verkoopstyling. M&M dankt de naam aan de makelaars die het kantoor zijn gestart: Michèle de Vink en Marcel Schouten. Zij zijn beiden zijn geen onbekenden in de makelaardij en sinds 1 augustus hebben de professionals de handen ineen geslagen.


Schouten Makelaars was al jaren een bekend gezicht in Almere. Door de samenwerking hebben Michèle en Marcel een unieke makelaarsformule gevonden. Marcel houdt zich bezig met de makelaardij en taxaties en Michèle houdt zich bezig met verkoopstyling en makelaardij. Samen vormt het duo een 'gouden verkoopteam'.
"Ik ben in het verleden actief geweest als aankoopmakelaar en Marcel was het bekende gezicht van Schouten Makelaars", zegt Michelle de Vink. "We gaan nu samen verder en we kiezen daarbij voor een opvallende koers: wie bij ons het huis in de verkoop zet, krijgt daar een verkoopstyliste bij. Het is bewezen dat verkoopstyling verkoopt."

Verkoopstyling

In 75 procent van de gevallen bepaalt de eerste indruk van het huis of de potentiële koper het wel of niet wil kopen. Het gevoel moet gewoon goed zijn. Door optimaal gebruik te maken van de opstelling, kleur, licht en accessoires worden de positieve aspecten van de woning optimaal gepresenteerd.
Het voordeel voor de klanten van M&M is, dat de woning daardoor sneller en tegen een betere prijs verkocht wordt. Michèle: "Vandaar ook de slogan "Styling Verkoopt!" Het concept is beproefd in het Gooi en daar ook zeer succesvol gebleken. En die service zit bij ons standaard in het pakket. De klant betaalt er niks extra's voor."
M&M Makelaars & Verkoopstyliste gaat ook gericht op zoek naar klanten. "Iedereen roept dat de woningmarkt in een dip zit. Wij openen in deze tijd juist de deuren. Wij geloven in onze aanpak." Bel, mail of kom langs op de Cinemadreef 138 te Almere voor informatie.
M&M Makelaars & Woningstyliste

Cinemadreef 138
1325 EP ALMERE
www.mm-makelaars.nl
info@mm-makelaars.nl
036-5232844