Makker Hoorspecialisten opent vestiging in Almere Haven

14 januari 2009 08:00

ALMERE - In het winkelcentrum op de Houtstraat 52-54 in Almere Haven is vorige week de negende vestiging van Makker Hoorspecialisten geopend. Ter ere van deze feestelijke gelegenheid heeft vestigingsmanager, audicien Erik Battem, tot 1 maart voor alle bezoekers een aardige surprise in petto.


De komst van Makker Hoorspecialisten naar Almere is goed nieuws voor mensen met gehoorproblemen. Op de consumentenwebsite www.hoorwijzer.nl delen bezoekers hun ervaringen met audiciens. Makker wordt op deze website beoordeeld als de beste audicien van Nederland. Naast het vakmanschap wordt vooral de persoonlijke aandacht en de goede service op prijs gesteld. Dat dit geen mooie marketingtermen zijn maar ook echt wordt waargemaakt, werd onlangs nog bewezen in het tv-programma Radar van de TROS. Makker ontving hier De Warme Douche voor de belangenloze service die ze verleende aan een van haar klanten.

Negende vestiging

Met de speciaalzaak in Almere heeft Makker Hoorspecialisten nu in totaal negen vestigingen. Die bevinden zich allemaal in het midden van Nederland. In elke vestiging is altijd minimaal een gediplomeerde audicien aanwezig.
Compleet aanbod

Makker biedt een compleet assortiment hoortoestellen, gehoorbeschermers en 'in ear-monitors'. Daarnaast zijn er allerlei hulpmiddelen voor de klant om bijvoorbeeld de deurbel, de telefoon of de televisie beter te kunnen horen. Voor lopende onderhoudscontracten is altijd een passende oplossing te vinden. Ook in Almere wordt de formule gehanteerd waarmee de Makker met succes aan de weg timmert.
Voor de nieuwe vestiging van Makker is volop parkeergelegenheid!
Makker Hoorspecialisten

Houtstraat 52-54
1353 BC Almere
036 - 540 83 90
almerehaven@makker.nl
www.makker.nl