Mambo Beach is heropend

03 juli 2007 13:46

ALMERE - Na een grondige verbouwing is nagel- en zonnestudio Mambo Beach in Almere Haven heropend. De zaak aan het Binnenhof 119 heeft volledig nieuwe looks en is aangevuld met een Whitening Clinic, waar de nieuwste techniek van tanden bleken wordt toegepast.


De tanden worden gebleekt door middel van Ultrasound, de nieuwste techniek uit Amerika. "Binnen Almere is Mambo Beach de eerste die deze techniek toepast", vertelt eigenaresse Nicole. "Het is veilig en vele malen beter dan een thuisbleekset." Met geavanceerde en veilige apparatuur kunnen tanden tot negen tinten lichter gebleekt worden. "Verder hebben we de studio in een totaal nieuw jasje gestoken: een bar in de zaak waar iedereen lekker een kopje koffie kan drinken, een aparte nagelhoek en we hebben een nieuwe zonnebank geplaatst."
Ook de nagelstudio is vernieuwd. Nicole verzorgt samen met Tiziana de nagelstudio. Tiziana: "We werken nu met een nieuw product: Creative. Hierdoor blijven de (acryl)nagels beter en langer zitten en het van prachtige kwaliteit. Verder hebben we nail-art en doen we manicure. Daarnaast wimperverlenging, pedicure en per 27 juli harsen we ook."

Mambo Beach

Binnenhof 119
1354 KL Almere
036-5315843