Man in Noorderplassen door misdrijf om het leven gekomen

21 september 2011 05:00

NOORDERPLASSEN - Op de Noorderplassenweg is dinsdagochtend 13 september het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. In de loop van de dag maakte de politie bekend dat het het lichaam is van de 43-jarige Mondher Bennour.


Deze man, werkzaam in een Almeerse sportschool, verbleef in een flatwoning aan de Noorderplassenweg. Op de plek waar Bennour is gevonden is een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Naar aanleiding van het eerste onderzoek gaat het rechercheteam er van uit dat de man door vuurwapengeweld om het leven is gekomen.
Het onderzoek naar zijn dood en de omstandigheden rond zijn overlijden worden door een breed rechercheteam verricht, TGO (Team Grootschalige Opsporing) 32. Dit team heeft dinsdag ook een uitvoerig buurtonderzoek verricht.
De politie werd gealarmeerd nadat de ambulancedienst de man, na een melding van een onwelwording, dood op straat aantrof.

Tips

Het onderzoeksteam van TGO-32 is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben die te maken kan hebben met de gewelddadige dood van Mondher Bennour. Getuigen kunnen zich melden via: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer: 0800-7000.