Marijke Helwegen opent nieuw filiaal van vanHaren

21 augustus 2009 07:00

STAD CENTRUM - Marijke Helwegen opent namens vanHaren schoenen op vrijdag 21 augustus de deuren aan de Schutterstraat 40. Juist Marijke Helwegen weet als geen ander dat verbouwing en vernieuwing leidt tot iets moois!


Het nieuwe filiaal in Almere is het 126ste filiaal van vanHaren Schoenen en draagt bij aan een landelijke dekking. Het nieuwe filiaal behoort tot één van de grootste filialen van vanHaren met een zeer uitgebreide collectie. vanHaren Almere is modern ingericht en heeft een lichte uitstraling. Net zoals in alle andere nieuwe en verbouwde filialen wordt ook hier het RackRoom concept gehanteerd. Wat een RackRoom onderscheidt van andere schoenenzaken is dat de schoenen niet meer gepresenteerd worden op maat, maar op soort. Dat maakt het voor de klant overzichtelijk en plezierig winkelen.
Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse soorten sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom - vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, modieuze schoenen en tassen.

Aantrekkelijk openingsactie met Marijke Helwegen

Alle Almeerse inwoners kunnen vrijdag 21 augustus vanaf 10.00 uur voor de eerste keer kennismaken met het geheel nieuwe vanHaren filiaal. Om de opening extra feestelijk te vieren is Marijke Helwegen tot 15.00 uur aanwezig. Iedereen mag bij aankoop van een paar schoenen op de foto met Marijke. Ook krijgt iedere klant tot met zondag 23 augustus tien procent korting op de gehele collectie.