Mario's Haarverzorging is meer dan een salon alleen

17 juni 2009 07:00

BUITEN CENTRUM - Een "gezellige buurtzaak", zo omschrijft Mario zijn kapsalon aan de Evenaar 262 in Almere Buiten. Mario werkt al 35 jaar als kapper, waarvan vijftien jaar in Almere en nu al vijf jaar aan de Evenaar. Dat was afgelopen weekend reden voor een feestje.


Met een receptie vierde Mario afgelopen zondag het jubileum van zijn kapsalon. "Ik heb een enorm goede band met mijn klanten, ik ken ze vaak heel goed. Klanten helpen ook vaak mee in de salon, zetten koffie. Het is allemaal heel gemoedelijk. Veel mensen hebben hier meteen het gevoel dat ze thuis zijn. Het is echt zo: je vindt het iets of je vindt het niets. Maar al mijn klanten vinden dat er een heel leuke sfeer hangt."
Mario is na al die jaren wel een oude rot in het vak. Hij werkt dan ook allround en heeft met verschillende disciplines gewerkt. Iedereen is van harte welkom in zijn salon, maar zijn doelgroep is toch wel de oudere jongere van dertig tot zestig plus. Kleuren is de specialiteit van Mario, en dat doet hij dan ook graag.
Regelmatig neemt Mario zijn klanten mee uit eten. "Dat is echt mijn manier van omgaan met mijn klanten: met veel liefde. Zij gunnen het mij, komen bij mij in de salon om hun haar te laten doen. Zo doe ik iets terug."
Mario werkt op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur en 's avonds op aanvraag.

Mario's Haarverzorging

Evenaar 262
1338 NV Almere
036-5371558
www.marioshaarverzorging.nl