Matras Direct opent nieuwe vestiging in Almere

30 oktober 2009 08:00

MARKERKANT - Goed nieuws voor uitgeslapen inwoners van Almere en omstreken: Matras Direct opent een nieuwe vestiging aan de Markerkant 11-26 boordevol kwaliteitsbedden, matrassen en accessoires tegen een scherpe prijs.


De gezond slapenspecialist van eigen bodem heeft de afgelopen periode het tij mee gehad. Inmiddels opent de keten haar 31e vestiging. Een bijzonder scherpe formule rekent af met alle overbodige kostenfranje en biedt de consument kwalitatief hoogwaardige producten voor de laagst mogelijke prijs.
Klanten worden bij Matras Direct niet opgewacht door een in maatpak gestoken verkoper. Maar kunnen rustig rondkijken in een warme showroom met een heerlijke kop koffie. Afgaande op reactie van de klanten, is de formule een succes. Steeds meer mensen weten de weg naar Matras Direct te vinden. Want ondanks de koele uitstraling, bevat de showroom wel het beste van het beste op slaapgebied, afkomstig uit Nederland en Duitsland.
Extra troef van de matrasketen is het motto 'Direct beter slapen'. Alle producten zijn op voorraad, zodat klanten hun aankoop direct mee kunnen nemen, eventueel met de boedelbak van Matras Direct. Natuurlijk kunnen klanten, indien gewenst, hun nieuwe aankoop ook laten bezorgen en monteren.

Goed slapen?

Consumenten die graag duizenden euro's willen besparen maar toch goed willen slapen, doen er daarom goed aan om eens een bezoek te brengen aan de nieuwe vestiging van Matras Direct aan de Markerkant 11-26 te Almere.
Bestellen via internet is ook mogelijk. www.matrasdirect.nl biedt een overzicht van alle producten en aanbiedingen en de mogelijkheid om vanuit de stoel een bed, boxspring, matras of lattenbodem te bestellen.