Matrassen-Magazijn.nl: kwaliteismatrassen tegen outlet-prijzen

16 september 2009 07:00

FELSERPLAATS - Aan de Operetteweg 34 op bedrijventerrein FELSERPLAATS heeft zich deze zomer het Matrassen-Magazijn.nl gevestigd: typisch zo'n zaak die Almere als stad completer maakt. Want Matrassen-Magazijn.nl verkoopt kwaliteitsmatrassen tegen outlet-prijzen. Het voordeel ligt voor het oprapen!


"Wij kopen overtollige voorraden van diversen fabrikanten en uit faillissementen op", zegt uitbater Patrick Horn. "We vallen dus ook niet onder de detailhandel, maar zijn écht een magazijn. Dat vertaalt zich in superlage prijzen voor kwaliteitsmatrassen, maar ook voor aanverwante zaken als bedombouwen, lattenbodems en dekbedden."
Elders in deze krant staat een advertentie van Matrassen-Magazijn.nl met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. "Die zijn nog eens extra goedkoop", lacht Horn. "Zoals een 'luxe pocketvering matras' die in elke andere winkel 270 euro kost. Bij ons hangt er een prijskaartje van 149 euro aan."
Omdat Matrassen-Magazijn.nl voorraden opkoopt van failliete boedels gaat het vaak om A-merken. "Op de kwaliteit is dus niets aan te merken", aldus Horn. "Maar de klant is veel minder geld kwijt. We verkopen verschillende soorten matrassen in diverse maten. Natuurlijk geldt bij ons wel het principe op = op."
Omdat het hier niet om detailhandel gaat, is Matrassen-Magazijn.nl niet dagelijks geopend. Klanten zijn van harte welkom op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Horn: "Uiteraard kunnen geïnteresseerden bij ons het matras gewoon testen."

Matrassen-Magazijn.nl

Operetteweg 34
1323 VA ALMERE
www.matrassen-magazijn.nl
036-5366383