Max Gold stijldansen

05 oktober 2011 05:00

STAATSLIEDENWIJK - Danscentrum De Happening heeft een speciaal aanbod voor senioren: Max Gold. Stijldansen is niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook nog de gezelligste vorm van bewegen. De Happening heeft de Gold (Go for Old) leeftijdsgroep: mensen van 50-plus.


Dit is een eigen groep met een speciaal programma, want je bent nooit te oud om te dansen. Stijldansen Max Gold biedt dansles voor beginners, gevorderden, opfrissers, herintreders en zij-instromers in de leeftijd van 50 jaar en ouder. Gezellig dansen met leeftijdgenoten, waarbij het niet belangrijk is om zoveel mogelijk te leren, maar haalbare doelen te stellen met aandacht voor balans, stijl en natuurlijk bewegen. De deelnemers bepalen in overleg met de docent het tempo en de inhoud van de les.
De lessen vinden plaats op zondagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur, van oktober tot april. Zondag 9 oktober is een open les. Aanmelden kan via www.dehappening.nl, info@dehappening.nl of 036-5304494/06-28584424. De Happening is gevestigd op de eerste verdieping van sportcentrum Centre Point aan de Koninginneweg 1.