Medium Henny doet voorspellingen voor 2010"PVV scoort in Almere en Geert Wilders wordt premier"

06 januari 2010 09:00

TUSSEN DE VAARTEN - Medium Henny is een jaarlijks terugkerende gast in deze krant. Al in 2005 voorspelde Henny de kredietcrisis en zelfs dat er banken zouden omvallen. Dat leek toen onmogelijk. Voor het jaar 2010 voorspelt de Almeerse weinig goeds: de Mexicaanse griep is nog niet verdwenen en het Almeerse kasteel blijft ook komend jaar een ruïne.


"De Mexicaanse griep laat ook in 2010 nog van zich horen", zegt Henny. "Het is nog niet voorbij." Volgens Henny is Moeder Aarde zichzelf aan het reinigen. "De natuur houdt zichzelf in evenwicht door een pandemie. Het klinkt hard, maar het is de bedoeling dat wij leren dat er belangrijker zaken bestaan dan de materie."
Volgens Henny zijn in Pakistan leden van de Taliban geïnfiltreerd in de regering. "De macht is eigenlijk al overgenomen. Ook Sri Lanka dreigt een Islamitische staat te worden."
Een man met witte haren wordt de nieuwe premier in Nederland. Henny: "Dat moet volgens mij Geert Wilders zijn. Ook in Almere zal de PVV de meeste stemmen halen."
En wat gebeurt er met het Almeerse kasteel? Henny: "Er is op die plek in de Tweede Wereldoorlog iets heel ergs gebeurd. Een besmette plek. Er gaat nog veel tijd overheen voordat daar iets gecreëerd kan worden."

2009

Vorig jaar voorzag Henny de uitbraak van de Mexicaanse griep, dat er banken zouden omvallen en dat Wouter Bos in de problemen zou komen. De Italiaanse president Berlusconi had zich in januari ook beter even bij Henny kunnen melden: zijn problemen waren voorzien. Een andere voorspelling betrof de opmars van Bollywood, dat zich openbaarde in de hitfilm Slumdog Millionaire. Over Michael Jackson zei Henny dat hij te maken zou krijgen met een ernstige ziekte. "Ik kreeg toen al door dat hij wel eens zou kunnen sterven, maar het zou niet netjes zijn geweest als ik dat gezegd had."
Meer voorspellingen: www.mediumhenny.nl.