Meer kaarten voor voorstelling Jochem Myjer

29 februari 2012 14:00

STAD CENTRUM – Fans en liefhebbers verzamelden zich zondag 26 februari in alle vroegte bij Schouwburg Almere voor kaartjes voor de shows van Jochem Myjer, ‘Even geduld AUB!’, in januari 2013. Na de start van de verkoop aan de balie, zijn sinds 1 maart ook de resterende kaarten in de verkoop gegaan.


Deze kaarten worden sinds 1 maart 14.00 uur gefaseerd vrijgegeven voor verkoop via www.schouwburgalmere.nl. Hiervoor geldt: maximaal vier kaarten per persoon, per adres, voor één voorstelling.
Het was de wens van de cabaretier om bewoners van Almere en omgeving de gelegenheid te bieden als eerste kaarten te bemachtigen. Om hier gehoor aan te geven is gekozen voor verkoop aan de balie boven een algemene, niet regiogebonden, online verkoop. Om bovendien malafide online doorverkoop geen kans te geven is er een beperking van vier kaarten per persoon, per adres, voor één voorstelling gesteld.
Er vormde zich een lange rij die zich door de schouwburg slingerde op weg naar de balie van het bespreekbureau. Onderweg konden wachtenden op het podium van de Grote Zaal genieten van fragmenten uit shows van Jochem.