Meester-schoenmaker Fred de Weert zamelt geld in voor KiKa

14 november 2009 08:00

ALMERE BUITEN - Dolblij met zijn nieuwe zaak aan het Globeplein, laat Fred de Weert de organisatie KiKa (kinderen kankervrij) meeprofiteren van deze stap vooruit in het leven van hem en zijn vrouw Misleidy. "De hele maand november dragen we van iedere klantbesteding een euro af voor Kika. En aan het eind van de maand verdubbelen we het totaalbedrag uit eigen zak", laat Fred weten.


Op de dag van de opening worden er de hele dag door bloemstukken bezorgd. En behalve klanten komen veel vrienden en bekenden een kijkje nemen. Een van hen is de heer Steven Haverlach (75), waar Fred lang geleden bij in de leer was. Deze oud-leermeester weet dat Fred het vak met veel liefde beoefent. "Mensen, die trots zijn op hun schoenen en waarde hechten aan echtheid, kunnen het onderhoud van hun merkschoenen met een gerust hart aan hem toevertrouwen!" stelt hij heel beslist.
Dit is een compliment aan Fred, die behalve schoenservice ook sleutelservice verleent en stomerijservice aanbiedt. Veel accessoires in de winkel en véél aanbiedingen deze maand. Een overzicht is elders in deze krant te vinden. Openingstijden van 08.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur.

Schoen- en Sleutelservice Fred en Misleidy de Weert

Globeplein 63
1334 BT Almere Buiten
Telefoon 06 535 48 277