Megaflyer.nl: betrouwbaar in levering van drukwerk

24 september 2008 07:00

ALMERE - "Wij leveren snel een goed drukwerkproduct tegen een faire prijs", zegt Eric Claeys, eigenaar van Megaflyer. "Naast flyers kunnen wij folders, postkaarten, posters, enveloppen, briefpapier, visitekaartjes en zelfs branche- en klantenmagazines drukken."


Megaflyer heeft zich ten doel gesteld drukproducten zo snel mogelijk tegen een faire prijs te produceren. Claeys: "De meeste producten worden bij Megaflyer dagelijks gedrukt en via onze logistiek partner UPS bezorgd. De betrouwbaarheid in de levering staat bij ons voorop."
Bovendien is Megaflyer goed bereikbaar. "Telefonisch via 036-5341103 en natuurlijk via internet: www.megaflyer.nl. Al onze mooie aanbiedingen zijn op de site te zien."
In vier stappen kan de klant een drukwerkproduct uitzoeken. "Na betaling volgt de levering via UPS op het adres van de klant."
Een grote meerwaarde ten opzichte van andere bedrijven ziet de eigenaar van Megaflyer in de eigen ontwerpafdeling. "Mocht de klant niet weten hoe hij of zij een ontwerp moet maken, dan kan onze ontwerpafdeling Every Design dit regelen."
In totaal zijn er meer dan vijfhonderd producten in verschillende formaten en gewichten verkrijgbaar. Claeys besluit: "Onze slogan is niet voor niets: voor al uw drukwerk betrouwbaar en snel: www.megaflyer.nl!"

Megaflyer.nl

Postbus 30050
1303 AB Almere
036 - 53 411 03
www.megaflyer.nl