Met Almere DEZE WEEK gratis naar 65e HuishoudbeursSms naar 2580 en maak kans op twee van de 150 vrijkaar

10 februari 2009 07:51

REGIO - De 65e Huishoudbeurs, dit jaar van 13 tot en met 21 februari in de RAI in Amsterdam, is het allergezelligste dagje uit voor Noord-Hollandse vrouwen. Het is volgens de organisatie één groot vriendinnenfeest. En dat wordt door honderdduizenden beaamd.
Shoppen, meedoen aan workshops, modeshows volgen, advies van deskundigen en optredens bijwonen. De laatste nieuwtjes en trends op het gebied van verzorging, wonen, vrije tijd en de culinaire geneugten des levens. En niet te vergeten: er zijn héél veel beursaanbiedingen. Om bepakt en bezakt mee thuis te komen.
Deze krant laat haar lezers door middel van dit luchtige stukje proza alvast - figuurlijk - sfeer proeven en via een sms-actie kans maken op twee van de 150 vrijkaarten (€ 17,50 per stuk). De kaarten geven GRATIS toegang tot de Huishoudbeurs en geven daarnaast van 17 tot en met 21 februari ook GRATIS toegang tot de Negenmaandenbeurs, het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s.
Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag: de hoeveelste editie van de Huishoudbeurs heeft in 2010 plaats? Sms de letters HHB (of hhb), gevolgd door het goede antwoord (in cijfers) naar 2580 en maak kans op twee vrijkaarten ter waarde van in totaal € 35,--. Winnaars van de GRATIS toegangskaarten zullen uiterlijk woensdag 10 februari via sms bericht krijgen. De kaarten worden vervolgens gelijktijdig toegezonden. Kosten bedragen € 0,60 per ontvangen bericht (maximaal één ontvangen bericht per deelname).