Met zes vrienden in een limousine en daarna uit je dak!En de winnaar van de Sweet16Party is... Anne van

03 juni 2009 07:00

ALMERE - De afgelopen weken konden Almeerse jongens en meiden, die tussen 1 januari en 1 augustus 16 jaar werden of worden, een Sweet16Party winnen in Quality Centre vergelijkbaar met het MTV-programma 'My super Sweet16', een vette actie die Almere DEZE WEEK samen met Quality Centre organiseert.


Uit ingezonden filmpjes, die het thema 'Sweet 16' moesten weergeven, selecteerde de redactie van deze krant er acht. De beelden werden vertoond op de website van Almere DEZE WEEK. Vervolgens kon door middel van het sturen van een sms'je dé favoriete film worden gekozen. Het werd een nek-aan-nek race tussen de filmpjes 2, 3 en 4. Een close finish met als uiteindelijke winnaar Anne van Hest, filmpje nummer 4. De hoofdprijs is een volledig verzorgde party met hapjes, drankjes, een dj en honderd van je beste vrienden in Quality Centre. De sms-actie was een groot succes. Almere reageerde enthousiast.
Alle genomineerden werden afgelopen vrijdagmiddag uitgenodigd in Quality Centre. Daar werd na het 'sluiten van de lijnen' om 15.00 uur de winnaar bekendgemaakt.
Wie alles nog eens wil bekijken, kan terecht op www.almeredezeweek.nl.