Michel Strating nieuwe media-adviseur Almere DEZE WEEK

23 september 2009 07:00

ALMERE - De Almeerder Michel Strating is op 7 september begonnen aan een nieuwe uitdaging in zijn leven: media-adviseur bij deze krant.


Michel (23) ziet uitdagingen als mogelijkheden om te groeien. "Ik ben een sportman. Heb jarenlang als keeper op het hoogste niveau in de jeugd bij FC Omniworld gespeeld. Toen ik in de A1 zat kreeg ik een knieblessure en was de conclusie dat ik daardoor de echte top niet zou kunnen halen. Daar baalde ik enorm van. Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten. Ik heb bij het ROC de opleiding Sport & Bewegen gedaan, heb mijn diploma Oefenmeester 3 gehaald en kwam daarna in dienst bij Talent in Opleiding waar ik coördinator werd bij Almere Buiten Sport. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Almere DEZE WEEK. In de periode dat ik hier nu werk heb ik al ontdekt dat deze krant ook graag uitdagingen aangaat. Dat klikt goed."
Michel Strating zal zich de komende weken inwerken en uiteindelijk een eigen klantenkring verwerven. "Almere DEZE WEEK is een krant die mensen in beweging brengt. Nou, wat past er nu mooier bij een sportman? Als media-adviseur wil ik graag gaan scoren."
Michel Strating is telefonisch bereikbaar via nummer 06-51120381 of via de mail: michel@almeredezeweek.nl.