Midland Classic Show trekt veel publiekKlassieke auto's schitteren in de zon

05 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Autoliefhebbers kwamen afgelopen zondag in het stadscentrum volledig aan hun trekken tijdens de vijftiende Midland Classis Show. De oldtimers en klassieke wagens stonden deze koopzondag te schitteren in de zon.


In alle vroegte kwamen de deelnemende voertuigen samen op het Stadhuisplein om mee te doen aan een puzzelrit. Tegen de tijd dat de winkels hun deuren openden waren de auto's, bussen, motoren en vrachtwagens opgesteld van het Stationsplein tot de Esplanade. Ook waren er talloze activiteiten. Door het mooie weer was er over de publieke belangstelling niets te klagen.
Op het Stationsplein genoten de toeschouwers van choppers en dragracers die staan opgesteld op het Stationsplein. Op het Stadhuisplein stonden 'poetsbabes' op sexy wijze auto's te wassen. Wie zijn auto door de lieftallige dames liet wassen, maakte kans op een jaar lang gratis autowassen. Deze Carwash-actie was een initiatief van de winkeliersvereniging.
Op het Stadhuisplein stonden ook verschillende militaire voertuigen en een bouwkraan die durfals hoog boven de menigte tilde. De kleinste bezoekers konen terecht bij verschillende kinderattracties.