Miermans Sportieve Adviezen & Diensten breidt uit

14 april 2010 07:00

ALMERE - Miermans Sportieve Adviezen & Diensten kan al enige tijd niet voldoen aan de toenemende vraag vanuit de sportwereld voor ondersteuning op commercieel gebied. Het bedrijf gaat daarom een samenwerking aan met Bart Haasbeek.


"Veel sportinstellingen en (sport-)evenementen ontdekken dat je de sponsorzaken er niet even bij kan doen. Dit kost tijd, energie en vraagt expertise. De economische tegenwind en de (verwachte) afname van subsidies verhoogt de vraag nog eens extra naar ondersteuning bij het vergroten van de sponsorinkomsten", aldus directeur/eigenaar Willem Miermans. "In de meeste gevallen kunnen wij passende oplossingen bieden voor verhoging van inkomsten, de beperkte capaciteit van mijn bedrijf stond een samenwerking echter regelmatig in de weg. Personeel aannemen om aan de vraag te voldoen stond mij om meerdere redenen tegen. Op het moment dat Bart Haasbeek, waarmee ik al vele jaren zowel een zakelijke als privé-relatie onderhoud, aangaf dat hij open stond voor samenwerking, waren we er na enkele gesprekken uit. Bart voldoet in alle opzichten om als gelijkwaardige partner in het bedrijf te stappen", stelt Willem Miermans tevreden vast.

Haasbeek

Ook Bart Haasbeek is enthousiast: "Na de verkoop van mijn bedrijf Haasbeek Business Travel, zocht ik naast mijn functie als Sales Manager bij Uniglobe THL Travel, de koper van mijn bedrijf, nog een tweede activiteit die bij mij past. Willem zocht direct inzetbare steun om aan de vraag naar zijn diensten te kunnen voldoen. Sportmarketing is niet alleen leuk werk, het is ook nuttig. De opdrachtgevers, vaak sportorganisaties die drijven op vrijwilligers, krijgen meer financiële armslag. Hierdoor worden zij beter in staat gesteld om hun ambities waar te maken. Het is opvallend dat, ondanks onze jarenlange band, onze netwerken zich slechts voor een klein deel overlappen. Het samenvoegen van deze netwerken levert onze (toekomstige) opdrachtgevers dus een surplus aan mogelijkheden op."
Naast de Almeerse HockeyClub en de Rabobank Almeerdaagse, die sinds enkele jaren succesvol gebruik maken van de diensten van Miermans Sportieve Adviezen & Diensten, is er nu ruimte voor nog twee sportinstellingen en/of (sport-)evenementen in Almere. Tevens zal het bedrijf naast voetbalvereniging NVC uit Naarden zich ook verder gaan oriënteren in 't Gooi.