Minder stress en betere balans met Mindful bewegen

21 maart 2012 06:00

RANDSTAD - Maandagavond 16 april van 19.30 uur tot 20.30 uur start de cursus Mindful bewegen. De cursus bestaat uit twaalf lessen van één uur en wordt gegeven op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere aan de Randstad 22-01.


Mindful bewegen besteedt aandacht aan diverse manieren van bewegen, van aerobics tot yoga. Ook is aandacht voor ontspanningsoefeningen zoals meditatie. Deelnemers krijgen een grotere bewustwording door alles met aandacht en zonder oordeel te beleven. Dit leidt tot meer innerlijke rust en een betere balans. Alle oefeningen zijn goed in te passen in het dagelijkse leven. De totale kosten voor de cursus zijn 167 euro, houders van de Almer Servicepas betalen 150 euro.
Voorafgaand aan de cursus is op maandagavond 2 april eenmalig de workshop Mindfulness. De workshop bestaat uit één bijeenkomst van twee uur en is een kennismaking met mindfulness. Het vervolg op de workshop is de cursus 'Mindful bewegen'. Ook deze workshop wordt gegeven op het hoofdkantoor van de Zorggroep Almere en kost 39 euro, pashouders betalen 35 euro.
Informatie of aanmelden: 0900-7755777 of almer@zorggroep-almere.nl. Op www.almer.nl kunnen geïnteresseerden zich via een inschrijfformulier rechtstreeks inschrijven.