Minke Booij spreekt op Sportcongres

05 november 2008 08:00

ALMERE - Aanvoerster van het Olympisch dameshockeyteam Minke Booij verzorgt op vrijdag 14 november samen met ex-schaatster Barbara de Loor de opening van het Sportcongres Coaches en Bestuurders 2008.


Zij behandelden het thema 'teambuilding voor coaches en bestuurders', waarbij de eigen ervaringen van beiden uitgebreid aan bod komen. Het Sportcongres wordt voor de vierde keer georganiseerd en wederom in samenwerking met ROC Flevoland. Het congres vindt plaats bij ROC Flevoland, Agorawagenplein van 17.15 uur tot 22.15 uur. Naast de aansprekende centrale inleiding is er bij de deelnemers volop belangstelling voor de acht workshops. De thema's die aan bod komen zijn jongerenmarketing, sponsoring, Masterplan Arbitrage, positief coachen, seksuele intimidatie in de sportvereniging, combinatiefuncties, sportpsychologie en sportouders.

Netwerken

Het Sportcongres biedt deelnemers de ultieme gelegenheid om te netwerken met collega's uit de sportbranche. Vóór de workshops hebben de deelnemers namelijk de mogelijkheid om van een maaltijd te genieten en ervaringen uit te wisselen. Dan wel te discussiëren over veelvoorkomende situaties waar zij in de praktijk tegenaan lopen. De avond wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.
Meer informatie www.sportflevo.nl/sportclubs/sportcongres. Of neem contact op met Sportservice Flevoland, telefoonnummer 0320-251113 of via info@sportflevo.nl.