Mitsubishi De Jong Almere komt met feestelijk veel autovoordeel

23 maart 2010 08:00

VELUWSEKANT - Mitsubishi De Jong Almere komt met feestelijk veel autovoordeel. Vanaf deze week is het kersverse bedrijf op de Veluwsekant geopend en vertegenwoordigt het de belangen van het merk Mitsubishi.


Het gerenommeerde Autobedrijf De Jong uit Amsterdam-Zuidoost heeft nu ook in Almere aan De Huchtstraat 15-17 een vestiging geopend onder de welklinkende naam 'Mitsubishi De Jong Almere'. Eigenaar Danny Scheffmann: "In besloten kring hebben we dit afgelopen zaterdag gevierd. Vanaf begin deze week kan iedere Almeerder bij ons voor weinig geld een hoop auto krijgen. En met een gerust hart, want we hebben jarenlange ervaring." Daarnaast geeft Mitsubishi De Jong Almere tijdens de feestelijke openingsperiode van donderdag 25 maart tot en met zaterdag 3 april veel autovoordeel weg. "Extra hoge inruilprijzen bieden wij. Bovendien gaan de Misubishi Colt, Lancer, Grandis en Outlander met prachtig voordeel de deur uit."

APK en onderhoudsbeurt

Ook voor de APK en de onderhoudsbeurt zijn Almeerse autobezitters bij Mitsubishi De Jong Almere aan het juiste adres. "Voor alle automerken bieden wij een onderhoudsbeurt en een APK voor 75 euro. En een losse APK kost slechts 17,50 euro." Kijk voor meer aanbiedingen de advertentie elders in deze krant.
Voor meer informatie: www.mitsubishidealer.nl/dealer/dejong.