Mo&Jo Fashion: merkkleding voor outletprijzen

26 november 2008 08:00

ALMERE - De twee vriendinnen Monique en Jolanda hebben op 26 september een kleine kledingwinkel geopend aan de Cezannestraat 115 in de wijk Tussen de Vaarten. Mo&Jo Fashion wil door het goedkoop aankopen van partijen het voor iedereen mogelijk maken merkkleding te kopen.


De lijfspreuk van Mo & Jo is dan ook 'Merkkleding voor outletprijzen' . "Zo hebben we Cars spijkerboeken voor jongens voor maar 15 euro", zegt Monique. "Tommy Hilfiger of Karl Lagerfeld -artikelen hebben we al vanaf 35 euro."
Jolanda vult aan: "Door weinig kosten te maken kunnen we in veel gevallen voor maar 25 procent van de adviesprijs de kleding aanbieden. Hiernaast hebben we ook andere merkkleding zoals Airforce, Garcia, Twinlife, Diesel en Salty Dog. In de winkel verkopen wij heren-, dames, en kinderkleding."
Mo&Jo Fashion is niet elke dag geopend. Geïnteresseerden moeten dus de openingstijden goed in de gaten houden.
Iedere week worden er door Monique en Jolanda nieuwe partijen merkkleding aangekocht waardoor het assortiment wisselend is en het altijd aantrekkelijk is om even langs te komen. "Zeker met aankomende feestdagen!", besluiten Monique en Jolanda in koor. (Foto: Fred Rotgans)

Mo&Jo Fashion

Cezannestraat 115
Tussen de Vaarten
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur
woensdag van 13:00 tot 16:00 uur