Moderne werkgever aantrekkelijker voor personeel

01 februari 2012 06:00

DE VAART - Ondernemers die nu, maar ook in de toekomst goed en gemotiveerd personeel willen houden, maken hier meer kans op als zij meegaan met de tijd. Werknemers van nu hebben namelijk andere wensen en behoeften dan andere generaties medewerkers. Om ondernemers op weg te helpen, houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland (KvK) donderdag 9 februari een workshop Werkgever van de toekomst.


De huidige generatie vindt een goede combinatie van privé en werk belangrijk, is opgegroeid met het gebruik van internet en social media en wil graag verbondenheid met de organisatie. Een moderne werkgever heeft meer kans op het houden en aantrekken van personeel als hij inspeelt op de wensen en behoeften die er zijn.
Ondernemers krijgen in diverse workshops op 9 februari handvatten om in de toekomst goed en gemotiveerd personeel aan te trekken en te behouden. Deelnemers krijgen onder andere informatie over het inzetten van flexibel personeel, verschillende generaties op de werkvloer, het Nieuwe Werken en nieuwe media op het werk. Daarnaast is het arbeidsrecht altijd in beweging en krijgen ondernemers een korte update van de laatste veranderingen.
De workshop Werkgever van de toekomst vindt plaats bij de KvK in Almere, Bolderweg 2 en is van 18.30 tot 22.00 uur. Meer informatie en aanmelden: www.kvk.nl.