Modezaak bouwt aan relatie met klantenHet 'Siempre-gevoel'

29 oktober 2009 08:00

STAD CENTRUM -Siempre heeft in het Almeerse stadshart vestigingen aan het Bordes 6 en 10 en op de Diagonaal 189. De winkel aan de Diagonaal is afgelopen week grondig verbouwd. "Nu straalt deze zaak nog meer het 'Siempre gevoel' uit", zegt bedrijfsleider Michael Nijhof.


Nijhof: "Wij verkopen absolute A-merken zoals Lacoste, Hugo Boss, Patrizia Pepe, No-lita, Tommy Hilfiger, Stone Island of Ralph Lauren. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met de klant en willen de klant iets extra's bieden."
Daar slaagt Siempre zeer goed in. Het bedrijf is genomineerd voor de titel TopShop van het Stadshart. "We zorgen ervoor dat klanten zich thuis voelen", legt Nijhof de formule uit. "Zo krijgt de klant een kopje koffie bij het passen van kleding en trekken we op donderdagavond lekker een wijntje open.
Siempre heeft bijzondere aandacht voor haar klanten. Zo was er onlangs een Hans Ubbink Event. "We hadden special editions en er was een kok. Afgelopen weekend hadden we bij Siempre op De Diagonaal een cocktailbar."
De bar stond er ter gelegenheid van een grootscheepse verbouwing. "Dit pand hebben we nog geen jaar. Het echte 'Siempre-gevoel' was nog niet volledig", zegt Nijhof. "Nu is dat er wel: de damescollectie is naar de voorzijde verplaatst en we hebben de sfeer en intimiteit teruggebracht het is echt een bijzondere winkel geworden in CITY MALL 036."

Siempre

De Diagonaal 189
Bordes 6 &10
036-5306725
www.siemprealmere.nl