Moederdag Verwendag in Almere Centrum

04 mei 2011 05:00

STAD CENTRUM – De ondernemers in Almere Centrum vieren op zaterdag 7 mei Moederdag Verwendag. Alle moeders uit Almere en omgeving worden op deze dag ontvangen feestelijk ontvangen. In de Citadel en in de Stationsstraat worden Moederdag Verwenpleinen ingericht, waar moeders allerlei traktaties krijgen aangeboden.


Een stoelmassage, een visagiebehandeling, een kopje koffie met iets lekkers… De ondernemers laten zich op deze dag van hun beste kant zien. Sommige traktaties zijn gratis, andere worden met aantrekkelijke kortingen aangeboden. In de Stationsstraat kunnen moeders genieten van heerlijke sushi van New Tokyo of meedoen met een mini-workshop bonbondoosje maken (1 euro). En in de Citadel maken moeders zelfs kans op een drie dagen sportpas van Fitness First. Met de Moederdag Verwendag willen de ondernemers laten zien wat ze allemaal in huis hebben en alle moeders eens extra in het zonnetje zetten.
Supermarkt Plus organiseert op het Stationsplein een vrolijke plantjesmarkt. Tijdens de Moederdag Verwendag loopt een paparazzo door het centrum die moeders (met hun traktatie) op de foto zet. De foto’s zijn vanaf de volgende dag te downloaden via www.stadshart-almere.nl.
Kinderen kunnen op deze dag natuurlijk terecht bij KidsCity op het Belfort. Hier kunnen kinderen hun eigen koekjes voor moederdagcadeau versieren terwijl hun moeders zich laten trakteren op het Verwenplein. De Moederdag Verwendag is dus een uitgelezen moment voor het gehele gezin om een bezoek te brengen aan Almere Centrum.
Kijk voor meer informatie op www.stadshart-almere.nl.