Moederdagontbijt bij tante Truus

04 mei 2011 05:00

STAD CENTRUM - Lunchroom tante Truus helpt alle kinderen en vaders aan een gezellig en leuk moederdagcadeau. Op zondag 8 mei kan moeder worden meegenomen naar tante Truus of kan er een ontbijtje worden afgehaald.


Hier wordt 9.00 tot 11.00 uur een heerlijk ontbijtje verzorgd. Met gekookte eieren, roerei, croissants, brood en broodjes, fruit, jam, gerookte zalm, bacon, poffertjes (voor de kleine gasten), koffie/thee/melk/karnemelk/jus d’orange en nog veel meer lekkers. De kosten van dit ontbijt zijn 16,50 euro per persoon, dit is inclusief een leuk aardigheidje voor moeder.
Het is ook mogelijk om een moederdagontbijt op te halen. Het ontbijtpakket kan op zondagochtend van 9.00 tot 11.00 uur opgehaald worden en bestaat uit een gekookt eitje, croissant, brood en broodjes, muffin, salade, hartig en zoet beleg, vers geperste jus d’orange, een stukje fruit en nog veel meer lekkers. De kosten van dit meeneemontbijt zijn 14,95 euro per persoon, ook dit ontbijt is inclusief een leuk aardigheidje voor moeder.
Graag van te voren reserveren via 036-5330533 of info@tantetruusalmere.nl.