Molenbuurt nodigt bewoners uit voor feest

21 april 2010 07:00

MOLENBUURT - Bewoners uit de wijk Molenbuurt wacht op zaterdag 5 juni een feest. Deze wijk in Almere Buiten bestaat dan 25 jaar; voor de gemeente en De Schoor reden om een groot feest te vieren dat begint met een optreden van een door de buurt lopende brassband.


De gemeente heeft het mogelijk gemaakt dat jongerencentrum Place2B, in samenwerking met buurtcentrum De Wieken en activiteitencentrum United, op deze dag een groot feest gaat organiseren op en rond de Cruyff Court aan de Wipmolenweg in Almere Buiten. Daniëlle Lanzaat, coördinator Tiener- en Jongerenwerk bij De Schoor: "Deze centra zullen er voor zorgen dat dit evenement een enorm, niet te vergeten succes wordt."
Iedereen kan genieten van verschillende demonstraties, meedoen aan workshops of optredens op het Open Podium.

Miss en Mister-Molenbuurt

Er worden spannende wedstrijden gespeeld op de Cruyff Court en diverse spellen in sportzaal de Binnenkruier. "Daarnaast zijn er heerlijke hapjes die geserveerd worden op de Turkse, Antilliaanse en Marokkaanse kramen." Ook kunnen kinderen worden geschminkt of een tijdelijke tattoo laten zetten. "De Droomspeelbus staat ook op het terrein en er treedt een echte clown op. Kortom: te veel om op te noemen. Dus zet dit evenement alvast in je agenda of schrijf hem op de kalender."
Er staat zelfs een mister/miss -Molenbuurtverkiezing op het programma. Lanzaat besluit lachend: "Dit spektakel mag je niet missen!"
Almeerders uit de Molenbuurt die meer willen weten of zich voor een activiteit willen inschrijven, bellen naar: 036-5291293 of 06-52625558 en vraag naar Annemarie, Inge of Daniëlle.