Mooi Cadeau dicht tot 31 januari

21 december 2011 06:00

HAVEN CENTRUM – Weggeefwinkel Mooi Cadeau, een winkel zonder kassa, is ruim een half jaar na opening al te klein voor de plannen die de eigenaars Linda en Ferry Quist er voor hebben. Vanaf 21 december gaat de winkel aan de Kerkstraat tot 31 januari dicht voor reorganisatie. In de winkel Mooi Cadeau mag iedereen één artikel per persoon gratis meenemen.


“De reorganisatie blijft beperkt tot de verhuizing van de complete opslag en een iets andere winkelindeling als gevolg van de sluiting van de winkel ‘Decoratie’, die we hadden in de Oldewierde", zegt Ferry Quist. "Deze woning moeten wij teruggeven aan de Alliantie, die ook moet bezuinigen.”
Quist hoopt op een nieuwe sponsor die de kosten van een grotere ruimte in Almere Haven op zich wil nemen. "Dan kunnen wij opnieuw een deel decoratie inrichten, waar ook mensen met een hoger inkomens leuke dingen kunnen vinden.”
Quist verwacht met de weggeefwinkel een steeds grotere rol te vervullen in Almere. “Het aantal mensen dat niet meer in staat is zelf spullen aan te schaffen zal alleen maar toenemen. Mensen die weer op visite kunnen gaan met een cadeautje. Wij zijn er trots op dat we dit kunnen doen met ons team van vrijwilligers.”
Dinsdag 31 januari is iedereen weer welkom van 11.00 tot 20.00 uur, ook op donderdag. Vrijdags geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Meer informatie: 06-58836774 of kijk op www.mooicadeaualmere.nl.