Motorclub Easyriders Almere sluit seizoen met puzzelrit

21 oktober 2009 07:00

ALMERE - Motorclub Easyriders Almere sluit op zaterdag 24 oktober het derde seizoen af. Dit jaar is er niet gekozen om dat te vieren met een 'fair', maar door het rijden van een door een aantal leden uitgezette puzzel- en opdrachtenrit in Almere. Iedereen mag meerijden.


Easyriders Almere is een jonge motorclub die in juli 2007 is opgericht door twee vriendinnen en sinds die tijd haar ledenlijst flink heeft zien groeien. Het motto van de club ('niets moet, veel kan') zal daar zeker aan bijgedragen hebben.
Gezelligheid staat bij de club voorop. Vanaf maart tot en met oktober wordt er één keer per maand een toerrit gereden. Het hele jaar door - dus ook in de winter - is er iedere maand een clubavond en ook worden er diverse evenementen bezocht.
De geplande puzzelrit voor 24 oktober is niet uitsluitend voor leden bedoeld. Wie het leuk vindt eens kennis te maken met de club kan voor 5 euro per motor deze rit meerijden. De koffie staat vanaf 9.30 uur klaar bij het clubhuis aan de Operetteweg 21E in Muziekwijk en vanaf 10.00 uur zal deze laatste rit van dit motorseizoen van start gaan.