Motorfair van Easyriders Almere

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - Motorclub Easyriders Almere organiseert zaterdag 25 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een Motorfair. Op de Operetteweg 21 op bedrijventerrein Hollandsekant in Muziekwijk is er is die dag van alles te doen voor jong en oud op het gebied van motors.


Verschillende zaken over motorrijden worden uitgelicht op een motormarkt waar tevens curiosa wordt aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan de kas van de motorclub. De club, een motorrijschool en motorzaak Motorcentrum Almere zijn aanwezig met unieke artikelen en voor het natje en droogje wordt gezorgd want er staat de hele dag een barbecue klaar.
Er is een spectaculaire stuntshow met radiografisch bestuurbare auto's en verder kunnen bezoekers op de foto met een echte dragstar racer. De toegang is gratis.
De Almeerse motorclub is opgericht op 14 juli 2007 en heeft inmiddels 57 leden, variërend van 23 tot 72 jaar en rijdend op choppers en racemonsters. De club organiseert in het motorseizoen iedere maand een toertocht en heeft (ook in de winter) twee keer per maand een clubavond. Ook een buitenlandweekend staat ieder jaar op de agenda.