Motorrijschool Lammens viert 5-jarig jubileum

21 oktober 2009 07:00

DE VAART - Motorrijschool Lammens bestaat 5 jaar. Dat wordt gevierd met een open dag op zaterdag 24 oktober van 10.00 tot 16.00 uur aan de Remmingweg 21 J in Almere Buiten. Iedereen is welkom om te kijken op de rijschool en wie zich die dag inschrijft krijgt een gratis proefles. Wie een motorpakket afneemt krijgt gratis een 'warme attentie'.


KNMV-gediplomeerd instructeur en eigenaar Radboud Lammens: "Voor goed en veilig leren motorrijden ben je bij Motorrijschool Lammens aan het juiste adres. We geven les volgens de kwaliteitseisen van de K.N.M.V., door een KNMV-gediplomeerd instructeur." De instructeur rijdt uiteraard op een volgmotor achter de kandidaten aan.
Radboud: "Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich onder andere in de nieuwe motoren - Honda CBF 500 en CBF 600, die voorzien zijn van het nieuwste remsysteem."
Dat is op een relaxte manier het motorrijden ervaren en leren beheersen. "En om dan uiteindelijk te genieten van die vrijheid op de motor die alleen de motorrijder kent!"
Buiten de reguliere motorrijopleiding wordt er bij Motorrijschool Lammens ook motorvaardigheidstraining voor gevorderden gegeven, zoals een RMT (Regio MotorTraining). Deze is aan te bevelen voor motorrijders die al een tijd niet meer gereden hebben.

Brommeropleiding

Vanaf 1 januari 2010 geeft de rijschool ook brommeropleidingen. Vanaf deze datum is het namelijk voor ieder vanaf 16 jaar verplicht om een brommerexamen af te leggen voor er met de brommer deelgenomen mag worden aan het verkeer.
Motorrijschool Lammens

Remmingweg 21J
1332 BC Almere Buiten
036-5365545/06-24126933
www.motorrijschoollammens.nl