Muzikale Almeerse talenten geven koffieconcert

11 april 2012 05:00

HOUT – Mathijs Bos, Myrthe van Steenwijk, Wessel van den Einden, Steven Gerats en Maika van der Hulst zijn Almeerse muzikale toptalenten. Zij verzorgen zondag 15 april om 12.00 uur een koffieconcert in de Waterzaal van het gebouw van Stad & Natuur op de Kemphaan.


De Talentenklas Muziek Citymall van de Kunstlinie speelt deze keer werken van Bach, Beethoven, Fauré en Schubert. De instrumenten die ze bespelen zijn fluit, viool, cello, gitaar en piano.
Na afloop van het concert kunnen bezoekers genieten van een wandeling over het landgoed dat inmiddels in lentesferen is gedompeld. De zwanen nestelen al in de gracht voor Stad & Natuur. Het water ligt vol met kikkerdril. De bijen vliegen weer af en aan. De apen, varkens, geiten en schapen zijn blij met het lenteweer. Of wandel eens door het omliggende bos, het Avonturenpad en het Landgoedpad zijn beide aan te bevelen.

De talentenklas

De Kunstlinie beschikt al enkele jaren over een streng geselecteerde en gesponsorde talentenklas. Vijftien leerlingen uit deze klas worden voorbereid op een hoofdvakstudie aan een van de conservatoria in Nederland en ook begeleid naar het concertpodium.
Kaarten kunnen online gereserveerd worden via www.stadennatuur.nl. De toegang is 5 euro per persoon inclusief koffie. Kinderen, CJP, 65 en vrienden van het KMFA betalen 3 euro.