Muzikale voorstelling in Theater het BinnensteBuiten

24 februari 2010 08:00

OOSTVAARDERSBUURT - De voorstelling 'Kartonus' van Poppentheater Valentijn is zondag 28 februari te zien in Theater het Binnenstebuiten, hét buurttheater voor peuters en kleuters in de Oostvaardersbuurt. Bovendien kunnen vijf kinderen met de mooiste zelfgemaakte maskers een vrijkaartje winnen.


Karton speelt een centrale rol in de voorstelling. Maar ook voor aanvang: de vijf kinderen die hun mooiste zelfgemaakte kartonnen maskers meenemen winnen een vrijkaartje. Bovendien krijgen bezoekers bij aankoop van kaartjes voor twee voorstellingen de kaartjes voor een derde voorstelling gratis.
Kartonus is een poëtische voorstelling gemaakt met simpele kartonnen figuren . Niets is wat het lijkt, met een beetje fantasie kan alles gemaakt worden. Ondersteund door prachtige pianomuziek en jabbertalk, wordt een figurenland met een knulletje van karton gecreëerd: Kartonus. Veel beeld, mooie muziek, geen taal… het lijkt een cartoon.
De voorstelling begint zondag om 11.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De entree is 5 euro. De kassa en de zaal openen om 10.30 uur. Reserveren wordt dringend aanbevolen. Dit kan via reserveren@theaterhetbinnenstebuiten.nl of via de telefoon: 036-5214354. Theater Het BinnensteBuiten is gevestigd in OBS De Egelantier aan de Pieter van Damstraat 38, in de Oostvaardersbuurt. Tip: het theater heeft een betonnen tribune, dus neem een eigen kussentje mee om koude billen te voorkomen.
Het overzicht van alle voorstellingen is te vinden op de website: www.theaterhetbinnenstebuiten.nl.