Na vijftien jaar nog steeds plezier van tegelvloer

29 oktober 2008 08:00

ALMERE - De Vaart Sanitair - Tegels is al vijftien jaar in Almere te vinden en is gespecialiseerd in alles op het gebied van badkamers en tegelvloeren. Hier is de grootste vloertegelshowroom van Nederland te vinden met ruim 800 tegelvloeren die uit voorraad leverbaar zijn.


Eigenaar Rob van Dijk en zijn vrouw zitten al twintig jaar in de branche. "We hebben veel ervaring. En daar komt bij dat wij in die tijd letterlijk half Almere hebben zien bouwen en daaraan hebben bijgedragen!" vertelt Rob. "Dat is onze grote kracht: we leveren niet alleen, maar we plaatsen ook. We hebben vier vakkundige installateurs die ook al vijftien jaar bij ons werken. In totaal plaatsen we nu zo'n 350 woonkamervloeren per jaar, en dan de badkamers niet te vergeten." De Vaart is actief in nieuwbouw en in bestaande bouw en heeft recentelijk een aantal winkels in het stadshart vernieuwd.
Van Dijk vindt tegels het allerbelangrijkste in een woon- of badkamer. "Dat is heel bepalend voor de stijl, maar daarnaast is een nieuwe tegelvloer een enorme opwaardering van je huis. Het is makkelijk in onderhoud, want het neemt geen vocht en vuil op, en met vloerverwarming ook heel comfortabel."
En vloerverwarming onder een tegelvloer is ook nog eens zeer energiezuinig en geeft een comfortabele warmte af, vooral op stadsverwarming. Installateurs en tegelleggers van De Vaart Sanitair - Tegels kunnen dit stofvrij inslijpen. "In de showroom hebben we daar genoeg voorbeelden van liggen", zegt Rob.
Vooral nu is een nieuwe vloer een 'harde belegging', zoals Rob dat noemt. "Over vijftien jaar ligt zo'n vloer er nog steeds prachtig bij. Hier heb je lang plezier van."
Vanwege het driejarig bestaan van de vloertegelshowroom en de Oktober Woonmaand, krijgt iedereen tot en met eind november 20 procent korting op de vloer, tegels, lijm en voeg.

De Vaart Sanitair - Tegels

Dukdalfweg 2 (tegenover de 'Bol benzinepomp')
1332 BM Almere Buiten
036-5490103