Nachtelijke première van Angels and Demons - Het Bernini Mysterie

06 mei 2009 07:00

STAD CENTRUM - In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 mei is er in bioscoop Utopolis aan het Forum 16 in Almere Stad een speciale première van de tweede boekverfilming van Dan Brown, 'Angels and Demons - Het Bernini Mysterie'.


Alle fans krijgen de kans de film als allereerste te zien. Utopolis vertoont deze spannende thriller om exact 00.15 uur, maar liefst twee dagen vóór de release in Amerika. Tom Hanks kruipt opnieuw in de huid van Robert Langdon, die ditmaal moet voorkomen dat een geheim genootschap het Vaticaan vernietigt.
'Angels and Demons' is het vervolg op één van de grootste bioscoophits van 2006: 'The Da Vinci Code.' Utopolis brengt deze topper éénmalig terug op het witte doek, om helemaal in de juiste stemming te komen voor Angels and Demons. Op dinsdagavond 12 mei om 21.00 uur kunnen alle fans voorafgaand aan de première The Da Vinci Code nog één keer groots in de bioscoop beleven.
Kaarten voor het programma kosten 14,50 euro per persoon. Daarmee krijgt men toegang tot beide films. Er worden uitsluitend kaarten voor het hele programma verkocht. Kaarten zijn te reserveren via 036-5300063. Kijk voor meer info op www.utopolis.nl.