Nagels en wenkbrauwen laten doen in Powervrouwen Carwash

08 maart 2021 15:00

BUITEN - Het is vandaag Internationale Vrouwendag en Nandy van Scheppingen maakt die op een bijzondere manier mee. "Vandaag sta ik met al mijn vrouwelijke collega's in de wasstraat van Loogman Carwash aan de Splijtbakweg in Almere Buiten", vertelt zij.

"Het is een Powervrouwen-locatie en alle vrouwen die vandaag bij ons komen, mogen gratis door de wasstraat. We maken er iets gezelligs van, want we doen Coronaproof je wenkbrauwen en als je een afspraak hebt gemaakt, doen we je nagels. Allemaal in de Powervrouwen Carwash." Ook hebben is er een make-over studio van Jut en Jul. "Daar komen alleen op afspraak de meest gezellige influencers vandaag voorbij, om te laten zien hoe gaaf het met elkaar is."

Vanavond om 18.00 uur en om 19.00 uur is er een besloten Carwash Tour voor zakenvrouwen uit de Flevopolder. "Twee sessies van 25 auto's. Zij mogen met hun eigen partner of vriendin door de wasstraat, krijgen in de auto iets te drinken en te eten en we eren deze topvrouwen met een besloten mini-concert van Emma Heesters. Gewoon in de auto en kijken vanuit je autoraam op een Coronaroof manier. Autowassen, zoals wij vrouwen dit altijd wel zouden willen doen, maar vanavond maakt Loogman Carwash dit in Almere mogelijk."

Wil je er nog bij zijn als Powervrouw of wil je meer weten over vanavond? Bel dan naar Dollie Schouten van Loogman Carwash op 06-52334668.

(Foto: aangeleverd)