Najaarskermis op de Esplanade

21 september 2011 05:00

STAD CENTRUM - Er is weer kermis in de stad. Van woensdag 21 tot en met zondag 25 september zijn er spectaculaire attracties te vinden op de Esplanade tijdens de Najaarskermis. Hiermee wordt het Almeerse kermisseizoen traditioneel afgesloten.


Liefhebbers van attracties als de Autoscooters, de American Wipp, de Discotrain, de Booster, de Walking Streat, de Minicars, de Schietsalon, de Bussensport, de Lucky Cranes en de Funfactory kunnen hun hart weer ophalen. Maar ook favorieten als de zweef- en kinderdraaimolens en de suikerspin- en poffertjeskramen zijn weer aanwezig op het kermisterrein op de Esplanade.

Eurodag

Om een bezoek aan de Najaarskermis extra aantrekkelijk te maken is er de vertrouwde ‘Eurodag’ op vrijdag 23 september. Op deze vrijdag is een groot aantal attracties toegankelijk voor 1 euro per rit. Daarnaast worden er in samenwerking met Almere City Marketing op diverse locaties, zoals bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 en op de kermis zelf, bonnenboekjes verspreid met kortingen voor veel attracties. Deze bonnen zijn tevens te vinden op www.kermiskorting.nl. Meer informatie: www.almeersekermis.nl.