Najaarsmarkt in winkelcentrum Buitenmere

14 oktober 2009 07:00

BUITEN CENTRUM - Beleef een gezellige dag uit in Almere Buiten op de najaarsmarkt op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober. Er staan dit weekend 150 marktkramen in hét winkelcentrum van Almere Buiten op het Globeplein en het Noordeinde: winkelcentrum Buitenmere.


De najaarsmarkt wordt gehouden op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur en is voor iedereen een waar dagje uit. Een breed assortiment aan (non-food) producten over ongeveer 150 marktkramen. Al struinend over de najaarsmarkt is er voor ieder wat wils, zoals diverse dames/heren/kinderkleding, cosmetica, sieraden, tassen, schoenen, beenmode, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, tuinartikelen, boeken, hobbyartikelen, bedtextiel, elektronica, posters, speelgoed, boeken, textiel bedrukken, planten/bloemen en hengelsportbenodigdheden.
Buiten alle kramen met non-foodproducten staan er op de najaarsmarkt ook diverse marktkramen waar iets lekkers te halen valt, waaronder bara's, beenham, hotdogs, hamburgers, Surinaamse snacks, poffertjes, erwtensoep en een snackwagen. Ook snoep en suikerspinnen zullen niet ontbreken.
Kinderen kunnen zich buiten de marktkramen vermaken met het maken van een ponyritje.