Negen Flevolandse bands tegen elkaar in de strijd

05 december 2009 08:00

STAD CENTRUM - Popgasten uit Urk, Almere, Emmeloord en Lelystad ontmoeten elkaar zaterdag 12 december in een zinderende finale van de bandwedstrijd Flavourland in podium De Meester. Ze hebben elk al een gewonnen voorronde achter de kiezen.


Een avondje de fine fleur meemaken van popminnend en popspelend Flevoland, kan voor slechts vijf euro. Er treden vanaf 20.00 uur negen bands op, die de mening te horen krijgen van een redelijk heftige jury. De bekendmaking winnaar en de prijsuitreiking is tussen 23.45 en 24.00 uur.
Flavourland 2009 is een bandwedstrijd voor alle bands uit de Provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland) in samenwerking met poppodia Underground, De Meester, Trapnotov en De Klos. Mediapartner is 3voor12/Flevoland. De bandwedstrijd heeft een open inschrijving, dat wil zeggen dat elke Flevolandse band kan meedoen aan een voorronde. De finalisten zijn geselecteerd via de vijf lokale voorrondes.
De volgorde is nog niet bepaald, maar aan oog en oor trekken deze finaleavond de vijf vakjurywinnaars voorbij: Tranquil (Urk), Take-aWay (Lelystad), For Blood and Vengeance (Almere), Gematria (Almere) en Jazzy en de Pattynama's (Lelystad). En de vier publieksprijswinnaars: Shakedown 8 (Lelystad), Vine Yard (Lelystad), Tèssera (Emmeloord) en FlavouRed (Almere).
Podium De Meester is te vinden aan de Rentmeesterstraat 2, Almere Stad. Telefoon: 036-5332780, e-mail: info@demeesteralmere.nl en website: www.demeesteralmere.nl/www.flavourland.nl.