Nelly verhuisd van Buiten naar Stad

22 oktober 2009 08:11

STAD CENTRUM - De winkel Nelly is verhuisd van Almere Buiten naar de Stationstraat 3 in Stad. Afgelopen zaterdag werd de winkel feestelijk geopend. "Het is nu al een succes", zegt eigenaar Maurice Fonhof. "Toen we de winkel aan het inrichten waren, kwamen er al nieuwsgierige mensen kijken."


Nelly verkoopt dameskleding, lingerie, avondjurken, tasjes en bijouteriën. "We zijn speciaal gericht op grote maten, maar ook kleine maten", zegt Fonhof. "Beha's verkopen we bijvoorbeeld vanaf maat A tot en met G. We verkopen dezelfde kwaliteit als de bekende lingeriezaken, allen ligt de prijs behoorlijk lager. We verkopen de dagelijkse lingerie, maar ook de meer pittige lingerie."
Ook de kleding bij Nelly is in veel maten te koop. "Van maatje 34 tot en met 60", aldus Fonhof. "Datzelfde geldt voor de cocktail- en galajurken die we verkopen tot en met maat 52. De meeste winkels stoppen bij maat 42."
De medewerkers van Nelly begeleiden de klanten met een persoonlijke 'touch'. "Dat is voor ons erg belangrijk", zegt Fonhof. "Er zijn genoeg kledingwinkels waar ongeïnspireerde verkoopsters zich staan te vervelen", lacht Fonhof. "Wij zijn er voor de klant."
Zaterdag werd de winkel aan de Stationstraat feestelijk geopend. "Het liep direct storm", zegt Fonhof. "In Stad is het op een superstille dag nog altijd drukker dan op een zaterdag in Buiten."

Nelly

Stationstraat 3
1315 KL Almere
www.eurokleding.nl
06-25098727