New Health: nieuw yogacentrum in Kruidenwijk"Yoga werkt genezend en preventief"

20 januari 2010 08:00

KRUIDENWIJK - New Health heet de praktijk voor wellness, yoga, reiki en diverse massages aan de Wollegrasweg 33 in Kruidenwijk. "Van veel Almeerders hoorde ik dat ze een goed yogacentrum misten", zegt eigenaar Liön Elverding van New Health. "Met mijn praktijk heb ik daar sinds 30 november verandering in gebracht."


Elverding is al jaren bezig in de alternatieve sector. "Yoga-oefeningen werken zowel genezend als preventatief; ze onderhouden het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest." Elke yogales die Elverding geeft, is opgebouwd uit een kwartier zittende meditatie (dhyana), dan een uur flink bewegen (asana's) en afsluitend een kwartier eindmeditatie. "Deze afsluitende savasana is liggend, om na de inspannende asana's, het lichaam en geest weer tot rust te laten komen." Elverding werkt volgens de achtledige, ashtanga yoga van guru Pantanjali. "Yoga doet iedereen goed, jong en oud."

Massages

Naast de yogalessen geeft Elverding ook reiki en diverse massages. "Van klassieke tot hot stone massage." Op de website www.new-health.nl staan een duidelijk overzicht van alle massages. "Ook in bedrijven geef ik massages."
New Health

Wollegrasweg 33
1333 EM Almere
www.new-health.nl
06-12966112
036-8450512