New Portland wint actie Top Shop

29 oktober 2009 08:00

STAD CENTRUM - Modezaak New Portland op het Belfort 140b is de Top Shop van Stadshart Almere. Gisteren, zondag 25 oktober, kreeg eigenaar Bouke Bakker het certificaat uitgereikt voor meest gewaardeerde winkel van het Stadshart.


De afgelopen twee maanden hebben consumenten hun mening uitgesproken over alle winkels in het Stadshart. New Portland kwam daarbij als beste uit de bus met een gemiddeld rapportcijfer van 7,68. Tweede werd boekhandel Selexyz Scheltema met een 7,50, gevolgd door Chocolaterie BonBoni met een 7,06.
Tijdens de uitreiking, die gepresenteerd werd door Popstar-winnares Brandi Russell, werd ook een reis naar New York verloot onder de consumenten die hun stem hadden uitgebracht en aan de enquête hadden deelgenomen. Deze prijs werd gewonnen door Alissa de Jonge uit Almere.
De actie Top Shop kende twee stemrondes. In de eerste ronde werden de stemmen geteld die via de website www.stadshart-almere.nl op een bepaalde winkel waren uitgebracht. In de tweede ronde werden alle stemmers gevraagd mee te doen aan een kwalitatief onderzoek, waarbij de tien hoogst scorende winkels werden beoordeeld op aspecten als service, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding, deskundigheid van het personeel en dergelijke. Aan dit onderzoek deden 850 consumenten mee.