Nieuw adres voor beauty and art

17 september 2008 07:00

ALMERE - Sinds september heeft schoonheids- en kapsalon Keren zich gevestigd aan de Diagonaal 177. De salon ligt centraal in de stad boven de Hema. Keren de Vreede had haar salon voorheen aan huis in Buiten en is blij met haar nieuwe onderkomen. "Het is ruimer dan m'n voormalige salon en heeft een schitterend uitzicht over het Weerwater".


Keren werkt alleen op afspraak, daarom hoeven klanten nooit te wachten en krijgen zij alle aandacht. Keren werkt uitsluitend met producten uit de Dode Zee, waaronder Ahava. Deze producten zitten vol mineralen en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze reinigen, stimuleren en voeden de huid waardoor deze er frisser, gezonder en jeugdiger uit ziet. De crèmes zijn getest op allergie en zijn proefdiervrij, Voor ieder huidtype bestaan er geschikte producten, ook voor de probleemhuid.
Na een huiddiagnose wordt in overleg de juiste behandeling gekozen. Een complete behandeling duurt tussen de 2 en 2,5 uur. Keren doet ook aan haarverzorging. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Bij een eerste behandeling in schoonheids- en/of kapsalon wordt 20 procent korting gegeven.
Naast haar werk als schoonheidspecialiste en kapster is Keren een begenadigd schilderes. Meerdere werken van haar zijn te zien aan de Diagonaal. Bezoek aan de salon kan gecombineerd worden met het bekijken van de schilderijen. Er kan ook, na afspraak, een apart bezoek gebracht worden.

Keren de Vreede
schoonheidsspecialiste en kapster

Diagonaal 177
1315 XD Almere
036 7070954 of 06-24639424
Website schilderijen www.trendy-art.com