Nieuw bij De Happening: DansDate

09 september 2009 07:00

STAATSLIEDENWIJK - Het dansseizoen bij De Happening in Sportcentrum Centre Point aan de Koninginneweg 1 gaat weer van start! Wie graag wil stijldansen en op zoek is naar een danspartner, kan gebruikmaken van het unieke transfersysteem van De Happening of DansDate.


Allereerst is er het transferbord in de zaal. Kom langs, hang een transferformulier voor jezelf op en zoek naar je ideale partner bij de overige formulieren. Dan is er ook nog DansDate. In navolging van SpeedDate bestaat deze avond uit een dansles, waarbij de dansers elke paar minuten van danspartner wisselen, plus een kennismakingsronde waarbij de dansers meer over elkaar te weten kunnen komen. De kans om misschien de ideale danspartner te vinden! Deelname kost 9,50 euro per persoon. Dit bedrag krijgen dansers terug als ze nog dezelfde avond inschrijven voor dansles. Opgeven hoeft niet, op tijd zijn wel! DansDate is vrijdag 11 september om 22.00 uur. Al verschillende partnerships zijn via dit transfersysteem ontstaan, en wie niet waagt…

Of dans zonder partner

Lord of the Dance doe je gewoon zonder partner. Je leert stap voor stap een aantal Keltisch/Ierse lijndansen op muziek van de wereldberoemde dansshows Lord of the Dance en Feet of Flames. Ieder danst hetzelfde patroon, maar wel op z'n eigen benen. Een echte uitdaging voor jong en oud, waar je goed je hersens bij moet houden!
Kennismaken

Met De Happening kennismaken? Kom naar de gratis intro-avond op zaterdag 12 september. Tijdens deze avond kun je zelf dansen, als je dat al kunt, maar ook genieten van leuke dansdemonstraties! Het begint om 20.30 uur. Voorafgaand is er om 19.30 uur een gratis proefles stijldans.
Kijk voor acties en meer info op www.dehappening.nl. Of bel: 036-5304494 of 06-28584424/info@dehappening.nl.