Nieuw bij Haarstudio Edith PeekSfeer Enzoo & Cadeau

07 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Haarstudio Edith Peek houdt zaterdag 10 april de feestelijke opening van Sfeer Enzoo & Cadeau. Op deze dag kunnen bezoekers profiteren van een openingsactie. Sfeer Enzoo & Cadeau geeft dan 10 procent korting en in combinatie met een behandeling bij de haarstudio maakt Yolanda er 15 procent van.


Yolanda Grijspaardt is bij de haarstudio een 'shop-in-shop-concept' gestart naast haar bedrijfje Sfeer Enzoo wat drie jaar leuk draait. "Als interieurstyliste werk ik al enige tijd met Edith samen", zegt Yolanda. "Ik kom als klant al jaren bij Edith. Toen ze van mijn bedrijfje hoorde, heeft ze mij om advies gevraagd. Van begin af aan hadden we een klik. Zo zijn we samen tot ideeën gekomen voor de haarstudio. Voor de lege hoek bedachten we een plan, en nu staan we hier, in het winkeltje in de haarstudio. We bedenken samen om de zes weken een thema om de salon er weer even anders uit te laten zien."
"Edith is zo'n enthousiaste onderneemster dat ik graag met haar samenwerk. Met dit winkeltje komt ze steeds verder tot een totaalconcept in haar zaak. Ik ga merken vertegenwoordigen in haar zaak die nog niet zo lang geleden in Nederland zijn gelanceerd. De merken Revolution by Edwin en IKKI zullen u verbazen met hun hippe collectie tassen, brillen en horloges. En Biba met diverse betaalbare accessoires. Maar komt u vooral zelf een kijkje nemen en knip de kortingsbon uit, u bent van harte welkom."

Sfeer Enzoo & Cadeau (in Haarstudio Edith Peek)

Zadelmakerstraat 49
1315 AN Almere Stad
036-5330434
www.haarstudio-edithpeek.nl