Nieuw in Almere: cosmetische acupunctuur

11 februari 2009 08:00

SIERADENBUURT - De Praktijk voor Oosterse geneeswijzen, sinds 2003 gevestigd in Almere, introduceert een nieuwe vorm van gezichtsverjonging door middel van acupunctuur: cosmetische acupunctuur. Cosmetische acupunctuur neemt in populariteit toe. In Amerika is deze vorm een stevige concurrent geworden voor de facelift, botox en andere chirurgische ingrepen.


Cosmetische acupunctuur wordt ook wel verjongingsacupunctuur genoemd. Het is een effectieve behandeling die de symptomen van het ouder worden doet verminderen: fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels worden oppervlakkiger. Het helpt ook bij het verstevigen van de huid en herstelt hangende oogleden.
In vergelijking met bijvoorbeeld botox-behandelingen en plastische chirurgie is het effect van cosmetische acupunctuur subtieler en gracieuzer, het gezicht blijft meer in evenwicht met de leeftijd. Het is de algemene jeugdige uitstraling die opvalt. Bovendien is het veilig en worden tevens onderliggende problemen zoals vermoeidheid, stress en hormonale verstoringen behandeld. Hierdoor komen cliënten beter in balans.
Naast cosmetische acupunctuur bieden Jerrell Waterval en Jeanette Waterval-van de Merwe van de Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen ook andere toepassingen van acupunctuur (ook voor kinderen), shiatsu en massage aan.

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen

Juwelenhof 23
1336SK Almere Buiten
036-8488088/06-42131768
www.oostersegeneeswijzen.org