Nieuw pand voor Next-1 Jeans & Casuals

07 oktober 2009 07:00

BUITEN CENTRUM - Next-1 Jeans & Casuals is verhuisd naar een nieuw pand. De populaire zaak met vrijetijdskleding is sinds deze maand gevestigd aan het Noordeinde 7-9 in het centrum van Buiten, tegenover supermarkt C1000.


"We hebben het uistekend naar ons zin in het centrum van Almere Buiten", zegt eigenaar Nico van Next-1. "Ons oude pand wordt volgend jaar gesloopt in verband met de herziening van het centrum in Buiten. Maar we groeiden in dat pand ook uit ons jasje."
Next-1 Jeans & Casuals heeft inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd en wilde daarom graag in de nabijheid een nieuw pand betrekken. "Geweldig dus", zegt Nico. "We kunnen onze vaste klantenkring blijven bedienen en het is hier bovendien een stuk gezelliger dan in de binnenstad."
Next-1 opende in december 2007 de deuren in het centrum van Buiten, sinds die tijd is het aantal klanten flink toegenomen. "We zijn gespecialiseerd in vrijetijdskleding in het middensegment", legt Nico uit. "Kwaltiteitsjeans zijn al verkrijgbaar vanaf 39,95 euro en we hebben nu een mooie actie voor winterjassen van 39,95 euro. Met onze scherpe aanbiedingen hebben we in de afgelopen jaren echt naam gemaakt in Almere."

Next-1 Jeans & Casuals

Noordeinde 7-9
1334 AL Almere
06-54222221