Nieuw: Perier's BBQ CentraleHet barbecueseizoen start met Perier

15 april 2009 07:00

ALMERE - De zomer is in aantocht en dat is al meteen te merken aan de barbecues die uit de schuren gehaald worden. Een niet te missen ingrediënt daarbij is natuurlijk heerlijk, vers barbecuevlees. Perier's BBQ Centrale heeft porties gemarineerd of ongemarineerd, rauw of gegaard barbecuevlees, vis, salades, sauzen en brood en zelfs een barbecue voor wie dat (nog) niet heeft.


Het assortiment vers barbecuevlees van het familiebedrijf Perier is te uitgebreid om op te noemen. "Voor de barbecue hebben we natuurlijk biefstuk, vleesspiesen, hamburgers. Maar ook aan vegetarische en halal producten is gedacht", zegt Marie-Louise Perier. " Heel handig is dat wij alles verzorgen voor een barbecue. Vlees natuurlijk, maar voor wie dat wil ook salades, sauzen, brood en wegwerpservies. En dat is allemaal naar eigen smaak samen te stellen. Barbecuemenu's, onbeperkt barbecuen voor een vaste prijs of alles gewoon los bestellen. Voor de barbecue maar ook voor de fondue of gourmet, groot of klein."
De keus is enorm en service staat bij Perier in hoog vaandel. "We verhuren ook bbq's en indien gewenst ook personeel", aldus Marie-Louise. "Vooral het onbeperkt barbecuen voor een vaste prijs is een uitkomst. Bij een groot barbecuefeest weet je precies hoeveel geld je kwijt bent!" Van deze formule kan vanaf vijftig personen gebruik gemaakt worden.

Webshop BBQ Centrale

Op de website www.bbqcentrale.nl zijn alle producten van Perier te vinden. Daar kunnen producten online besteld en betaald worden. Ervaar het online bestelgemak in de webshop: alle producten overzichtelijk bij elkaar. Na de bestelling liggen de producten een dag later klaar om opgehaald te worden, of de bestelling wordt twee dagen later thuisbezorgd. Wel zo makkelijk!
Win een volledig verzorgde BBQ van Perier

Iedereen die op de website het actieformulier invult, maakt kans op een volledig verzorgde bbq voor vijftien personen. Elke 15e van de maand wordt uit alle inzenders een winnaar getrokken. Een goede start van het barbecueseizoen!
Perier's BBQ Centrale

Bedrijventerrein Veluwsekant-Oost
Palmpolstraat 44
1327 CH Almere
036-5357878
info@bbqcentrale.nl
www.bbqcentrale.nl