Nieuwe dierenartsen in Almere Haven

17 juni 2009 07:00

HAVEN - Sinds 1 oktober 2008 zijn Sietske Schooneveldt en Francisca Tazelaar-Nijborg de nieuwe dierenartsen in Almere Haven. Zij hebben de bestaande praktijk, een van de oudste dierenartsenpraktijken van Almere, van de dierenartsen Dijkstra en Smit overgenomen.


Sietske en Francisca zijn samen vol enthousiasme aan de slag gegaan. Sinds de overname van de praktijk weten steeds meer mensen de weg naar de kliniek te vinden. Er wordt dan ook altijd voldoende tijd genomen voor zowel het huisdier als voor het baasje, en dat geeft een prettig gevoel.

Wegen voor gezondheid

Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant is er het een en ander veranderd. Zo zijn er nieuwe gevelborden en is er aan de binnenkant het één en ander vernieuwd. Iedereen is welkom om eens te komen kijken of om het huisdier eens te wegen. Het juiste gewicht is van belang om het dier zo gezond mogelijk te houden, maar ook voor een juiste dosering van ontwormtabletten of een correcte vlooien- en tekenbehandeling. Deze middelen zijn natuurlijk allemaal in de kliniek te verkrijgen, net als een ruim assortiment dieetvoeding, shampoos, gebitsverzorgende producten enzovoorts.
Kijk voor meer informatie over de praktijk op de website www.dierenkliniekalmerehaven.nl. Hier zijn alle acties te vinden en natuurlijk ook de laatste nieuwtjes over de praktijk.
Dierenkliniek Almere Haven

Stadswerf 70
1354 CG Almere
036-5310408
www.dierenkliniekalmerehaven.nl